RADIO RADIO with Truus De Groot, The Tobacconists en Daniela de Paulis

A live event organised by the WORM STUDIO@WORM, april 5th…

The event was broadcasted as live streaming audio, and will, in an edited form be broadcasted again on Radio 6,  VPRO’s cafe Sonore. The two tape compositions that were played were by KAMAMA and The Future Sounds Of Folk.

text about the event; (in dutch, sorry)
WormRadio/radioWORM is afkomstig van het live-gebeuren en de eeuwigdurende zoektocht naar een podium voor onalledaagsheid. Zowel op radiofonisch/geluids gebied als op documentair/menselijk gebied. In het kort gezegd; eind jaren 90 inspireerde de electronische revolutie in de rock & experimentele muziek ons tot de gedachte dat het live optreden eigenlijk net zo goed als radio gebracht kon worden (omdat het ‘performance’element ten enemale ontbrak), tegenwoordig inspireert de ‘content is overal’-revolutie ons tot de gedachte dat we juist moeten inzetten op een ‘schaarste’ revival. Als de podcasten en streaming content voor het oprapen ligt is het misschien zaak van de radio weer een ‘hot medium’ te maken bijvoorbeeld door middel van onherhaalbaarheid zoals ons RADIO RADIO evenement van vanavond. Hoewel het geheel ook live gestreamed wordt en dus eigenlijk als ‘radio’ uitzending (met beeld`) over de gehele wereld te volgen is.
Ons programma bestaat uit interviews met alle betrokken, twee Tape Composities die in opdracht van WORM zijn gemaakt, een live-hoorspel, een Radio Performance en tot besluit een muziekoptreden.
OR CHECK HERE

1 thought on “RADIO RADIO with Truus De Groot, The Tobacconists en Daniela de Paulis”

  1. Remember you’re not driving a little car – there won’t be as many spot available for your New England car hire when you’re in a van. Used Vans

Comments are closed.